08:00 Ser twarogowy chudy 100 g Mleko zaw. 0,5 % tłuszczu 200 g Płatki owsiane 70 g Orzechy włoskie 30 g Białko Tłuszcze Węglowodany 39,93 24,63 67,61 11:00 Serek wiejski 200 g Chleb żytni razowy 40 g Banan 100 g Oliwa z oliwek 5 g Białko Tłuszcze Węglowodany 27,24 15,96 52,1 13:00 Ryż brązowy 50 g Mięso z piersi kurczaka b/skóry 150 g Warzywa [...]
[...] z miesem/twarogiem/jajami do tego oliwa i warzywa potem około 16 obiad ryż/makaron + mięso dorzuc warzyw i oliwe około 18 posiłek 3 grahamki puszka tuńczyka + z 3 wafle ryzowe potreningowy?? zjedz ryz bialy/ziemnaiki/makaron+tune i teraz sie zastanawiam 20 albo 20:30 ze 100 gram twarogu czy wiecej ?;] 100-150g wedle brakow do tego oliwa i [...]
I 6:30 Płatki owsiane 125g Mleko UHT 1,5% tłuszczu 250ml 3 całe jaja kurze białko 43 tłuszcze 26 węglowodany 90 wartość energ. 780 kcal II 9:00 makaron bezjajeczny durum 200g mintaj świeży 125 g Ogórek 400g orzechy włoskie białko 47 (w tym zwierzęce 21) tłuszcz 27 węglowodany 160 wartość energ. 1079 kcal Ten posiłek 3 razy w tygodniu zamieniam na [...]
ETAP I dzień 1/47 TRENING Środa: Barki + Przedramie 1.Wyciskanie sztangi sprzed głowy (wąsko, do klatki) 12 x 35kg 10 x 40kg 8 x 45kg 2. Unoszenie na boki hantli stojąc 12 x 8kg 10 x 10kg 8 x 12 kg 3. Podciągnie sztangi wzdłuż tułowia 12 x 30kg 10 x 35kg 8 x 40kg 4.Sciaganie linek za siebie na bramie 12 x 5kg 10 x 10kg 8 x 15kg 1.Szrugsy na [...]
Wiek 17 Waga 65kg CEL Masa Bilans sie zgadza. Śniadanie Mleko spożywcze 2 % tluszczu 200 ml Płatki owsiane 80 g Jaja kurze cale 2 orzechy włoskie 50g ok W szkole Chleb zytni pelnoziarnisty 150g Ser twarogowy poltlusty 50g ser na mięcho/rybe/jaja +masło+warzywa Na obiad Ryz brazowy 100g Mieso z piersi z kurczaka bez skory 100g Oliwa z oliwek 50 [...]
[...] Zawsze lepsze jest normalne jedzenie niż chemia - 1kap. Omega 3 Dieta wg mnie ok . Urozmaicaj sobie jadłospis, możesz zastąpować kurczaka, wołowiną, rybami i odwrotnie Pozdrawiam Edit: zapomniałem dodaj orzechy włoskie do śniadanie Zmieniony przez - Kryzbi89 w dniu 2007-03-30 16:43:55 Zmieniony przez - Kryzbi89 w dniu 2007-03-30 16:44:48
[...] „lekkie”, topione czy Bóg jeszcze wie jakie przemysłowe cuda. Twaróg półtłusty, sery żółte i pleśniowe, mleko najlepiej prosto od krowy, niepasteryzowane. Mleczne produkty fermentowane: maślanka, kefir, jogurt (ten na ostatnim miejscu, bo w PL jogurtów nie ma, są za to jakieś miksy z mlekiem w proszku, białkiem, a [...]